maanantai 7. tammikuuta 2008

Näitähän ei pitäisi koskaan tehdä, mutta...

Hyvää alkanutta vuotta! Ellunkanan elintila on palannut lomiltaan ja starttaa uuteen vuoteen perinteisesti uudenvuoden lupauksin.

1. Lupaan valmistua. Tartun graduaineistooni päivä toisensa jälkeen Karpon raivolla ja työstän lopputyön valmiiksi kevään aikana, jotta saan maisterin pahvit ulos ennen tutkintouudistuksen astumista voimaan.

2. Vastapainoksi opiskelulle harrastan ahkerasti. Käyn säännöllisesti molempien kuorojeni harjoituksissa ja aloitan perjantaina astangajoogan. Teen myös ahkerasti käsitöitä kehoani kuunnellen - nytkin usean päivän raivokkaan kirjoneuleen räpeltämisen jälkeen tuntuu, että oikean käteni kaikki nivelet ovat tulehtuneet...

3. Olen ahkera poliittinen pieneläin. Teen napakan vaalikampanjan syksyllä, osallistun poliittiseen toimintaan muutenkin kuin blogia kirjoittamalla ja toimin ahkerasti nuorisojärjestössä.

4. Ennen kaikkea huolehdin itsestäni. Osaan erittäin hyvin touhuta mukamas tärkeiden asioiden parissa 24/7 ja unohtaa täysin oman hyvinvointini. Virkeä, hyvin ravittu ja tarpeeksi nukkunut aktivisti on paljon tehokkaampi kuin burnoutin partaalla keikkuva toverinsa.

Lupsakkaa, notkeaa, tarmokasta, punaista, reteetä, innokasta, työteliästä ja rentouttavaa uutta vuotta koko konkkaronkalle!

Ei kommentteja: