perjantai 24. lokakuuta 2008

Marssimisesta ja futiksesta, osa 456.

Olipa YK:n päivän rauhanmarssi hieno kokemus! Pimenevässä illassa liput liehuivat komeasti ja joukkoa johti tuliryhmä Flamma. Tuli todella hyvä mieli, mutta kieltämättä koko päivän ulkona seisoskelun jälkeen sauna vei mielenkiinnon loppuillan ohjelmasta...

Pikkuisen sapetti tänään Aamuporvarin TamU-liitteessä ollut "jalkapallo- ja urheiluväen" yhteinen mainos, jossa oli läjä kokoomuslaisia, pari demaria ja vihreiden Perttu Pesä. Kuulemma koko asiasta ei oltu edes viitsitty ilmoittaa vasemmistoliittolaisille, esimerkiksi Kepusta en tiedä. Herran jumala, jos ruvetaan tekemään tällaista mainosyhteistyötä yli puoluerajojen, niin tehdään se sitten kunnolla ja annetaan näkyvyyttä muillekin kuin TamUn johtoportaan (geneerinen kok.) selänpesijöille! Semminkin kun meidän riveistämme löytyisi ihan aidosti jalkapallon eteen paljon tekeviä ihmisiä... enkä tällä kertaa puhu edes itsestäni, ei minulla noin isoon mainokseen olisi ollut edes varaa.

Tänään vaalikopille ilmestyi kaksi nuorta naista, jotka pohtivat äänestääkö meitä vai vihreitä. Tuohonhan luonnollisesti ei ole kuin yksi oikea vastaus. Siis äänestämään!

Ei kommentteja: