torstai 10. kesäkuuta 2010

Nyt kävi näin

Helsingin Vassi vahvisti toissapäivänä ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat enkä ole tässä joukossa. Sain jäsenäänestyksessä mukavasti ääniä (en jäänyt läheskään viimeiseksi...) mutta ainakaan vielä rahkeet eivät riittäneet paikkaan listalla. Kiitoksia kuitenkin kaikille äänestäneille! Osa ehdokkaista vahvistetaan vasta syksyllä, joten toivoa ei ole lopullisesti menetetty.

Osasyyn listasijoitukseen voi helposti vierittää paikallisen tuntemattomuuden syyksi. Muutin Helsinkiin vasta vuosi sitten, eivätkä naamani ja nimeni ymmärrettävästi ole ehtineet jäädä kuin muutamien mieleen. Tavallaan muuttamisen myötä joutuu aloittamaan koko puolueuransa alusta: poliittinen toiminta on Suomessa niin paikallisesti orientoitunutta, että meriitit yhtäällä eivät paina mitään toisaalla. Muutamaan otteeseen on tullut harmiteltua tätä, eikä asia ainakaan vähennä ikävää Pirkanmaalle...

Asiasta toiseen. Kävin eilen pääsykokeissa Nurmijärven Humanistisessa ammattikorkeakoulussa, tavoitteenani yhteisöpedagogiikan opiskelupaikka. Kokeet tuntuivat menneen suhteellisen asiallisesti, toki päivä oli pitkä ja raskas - etenkin viimeisenä iltapäivällä ohjelmassani ollut yksilöhaastattelu kärsi turnausväsymyksestäni. Tuloksia saataneen heinäkuun alkupuolella, joten siihen asti elämme jännittäviä aikoja.

Ei kommentteja: