torstai 4. maaliskuuta 2010

Uutissi (ei ni virallissi mut torellissi)

Nyt se on sitten tehty, nimittäin kansanedustajaehdokasehdokkaaksi (sic...) ilmoittautuminen. Ilmaisin tahtotilani eilen Vasemmistolinkin kokouksessa ja asia oli sitä myöten selvä. Lopullinen ehdokaslista varmistuu vasta jäsenäänestyksessä, joten pärstäni pääsy plakaatteihin ei ole laisinkaan kirkossa kuulutettu.

Siinä tämän päivän breaking news. Pienempinä uutisina ilmoitetaan, jotta Etelä-Suomen Vasemmistonuorten Ääri-kuoro esiintyy huomenna perjantaina Työväen perinnepäivässä Työväenliikkeen kirjastossa kello 17, Sörnäisten rantatie 25 A. Helsingin Filharmoninen kuoro taas on sunnuntaina mukana Tuomiokirkon messussa heti aamukymmeneltä, ohjelmistossa makupaloja tulevista esiintymisistä (Mozartin Requiem, Brucknerin messu). Ja jos joku ei vielä ymmärtänyt, olen itse mukana kummassakin esiintyvässä ryhmässä.

Filharmonisen kuoron livelaulantaa viime joulukonsertista voi kuulla Youtuben kautta: Ave maris stella ja Bogoroditse dievo.

6 kommenttia:

H. kirjoitti...

Eikö olisi mistään löytynyt enää vanhempia piisejä?

Elina Vainikainen kirjoitti...

Mitäs nykynytkytystä herra H. sitten olisi kaivannut?

H. kirjoitti...

Vaikka Peksiä tai Mäntsiä. Tai jotain. Monessako kuorossa sä olet tuon Mozartinkin joutunut jo jollottelemaan?

Elina Vainikainen kirjoitti...

Itse asiassa tämä taitaa olla vasta toinen ja edellinen kerta kun Mosseen olen joutunut tarttumaan on ollut vuonna 1997. Eli kyllä jo olisi aikakin... Tokihan tuo menee ulkomuistista edelleenkin.

Olis muuten kiva jos herralla olis julkinen profiili niin tietäisi kenen kanssa lennättää lepakkoa. :)

H. kirjoitti...

Ei se nyt niin vaikeaa pitäisi olla arvata. Kukahan tuttavistasi muistaa yleensä hehkuttaa Mäntyjärveä ja Kostiaista kuoromusiikista puhuttaessa? Lisävinkki on siinä kirjaimessa, ja toinen kuvassa...

Elina Vainikainen kirjoitti...

Jep, tajusin jo. :) Kävin hieman hitaalla... eli ei mit'n uutta alla auringon.