keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Persupaja: köyhät kyykkyyn

Olympialaisten mitalisateen seasta uutisvirrasta putkahti esiin mielenkiintoinen julkaisu: perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perusta pullautti tänään Kunnat kuntoon -artikkelikokonaisuuden. Sosiaalisessa mediassa alkoi välittömästi kiertää kuvankaappaus, joka herätti kosolti kysymyksiä ja pakotti minut tarttumaan rapsaan saman tien.

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Älä kysy, älä kerro

Toverini leikki-ikäisellä pojalla on pälvikalju. Kyllähän hänelle siitä välillä kiekkohöntsissä piruillaan, mutta parempi on puuttua kiusaamiseen kun painaa pipa syvemmälle päähän: kyllä ne toiset pojat kohta tottuvat erikoisen näköiseen tukkaan, ja pelit jatkuvat entiseen malliin.

Heräsin aamulla Sinuhe Wallinheimon kummallisen lausunnon synnyttämään somepöhinään. Kansanedustaja ja entinen huippukiekkoilija totesi, että kaapista ulos tulo ei aktiiviuran aikana ole viisasta, koska vastustajat saattaisivat käyttää tätä tietoa hyväksi. Perustelu kuulostaa sinänsä ymmärrettävältä, pyritäänhän loukkaantumisetkin salaamaan, mutta toisaalta siinä ei ole mitään järkeä.