lauantai 25. elokuuta 2012

Vaaliasiaa, viimeinkin

Kaiken kiireen keskellä olen alkanut pikku hiljaa käynnistellä kuntavaalikampanjaani. Kuten kuvasta näkyy, nuorison asiat ovat kärkiteemani. Minun Helsinkini on nuorisoystävällinen kaupunki, jossa yksikään nuori ei syrjäydy, jossa on riittävästi opiskelu- ja työharjoittelupaikkoja, jossa pyörätiet ja julkinen liikenne toimivat ja jossa vapaa kaupunkitila ei ole pelkkä hippien utopia. Tulen purkamaan teemojani tarkemmin tässä blogissa lähiaikoina.

Teen kampanjaani realitettien sanelemana käytännössä nollabudjetilla. Olemme varanneet puolueosastoni kanssa Voima-lehteen yhteismainoksen, josta tulee jonkin verran kulunkeja. Lisäksi esiinnyn tietenkin puolueen yhteismainoksissa sekä täyttelen vaalikoneita minkä kerkiän. Pyörin myös turuilla ja toreilla ennen vaaleja tavattavana, lähempänä h-hetkeä myös puolueen vaalimökillä. Ja naisehdokkaiden kanssa tiedossa on vaalibileetkin lokakuussa!

Ylläolevasta johtuen toivoisinkin kampanjointiini juuri sinun apuasi. Jos katsot minun olevan ehdokas, jonka puolesta haluaisit tehdä jotain pientä, se käy helposti. Tykkää Facebook-sivustani ja jaa blogilinkkejä eteenpäin sosiaalisessa mediassa. Kun ehdokasnumerot tulevat, teen omaani julistavan picbadgen jonka voit lisätä profiilikuvaasi. Jos netissä toimiminen ei ole sinun juttusi, jaksaisitko jakaa flyereitä tai viedä niitä vaikka työpaikallesi/oppilaitokseesi/kavereillesi? Eikä puskaradion merkitystä sovi väheksyä.

Huh, miten itsensä markkinoiminen tuntuu epämiellyttävältä tyrkyttämiseltä. Mutta tätä kai tämä moterni kampanjointi on :D

Ei kommentteja: